Administratieve dienstverlening

Het lijkt zo simpel het boeken van facturen, en dat is het ook. Wij van Av Advies zijn erin gespecialiseerd

Voeren van de financiële- en salarisadministratie

Av Advies  verwerkt als administratiekantoor de volledige financiële administratie van je onderneming. Het enige dat jij hoeft te doen, is het verzamelen van alle bankafschriften, inkoop- en verkoopfacturen. Zodra je deze aan GoedOpOrde.nl door hebt gestuurd, zorgen wij vervolgens voor een tijdige en adequate verwerking van de administratie. Hierdoor ben je altijd bij en kunt u te allen tijde de meest recente administratie bij ons opvragen. Heeft u ook personeel in dienst? Geen enkel probleem. AV Advies verzorgt ook graag de loonadministratie voor je onderneming. Zo krijgt u iedere maand de loonstroken en aan het einde van het jaar de verzamelloonstaat.

Controle van de door jouw gevoerde administratie

Voert u de administratie liever zelf maar wil je dat er wel met een kritisch oog naar gekeken wordt? Ook dan kun je bij ons terecht. Jij levert de door jouw gevoerde administratie aan en wij controleren deze integraal voor je. Zo weet je zeker dat eventuele onjuistheden alsnog worden opgemerkt en gecorrigeerd!

Samenstellen of beoordelen van de jaarrekening

Is de administratie volledig bijgewerkt maar moet deze nog worden vertaald naar een jaarrekening? Hiervoor kunt u ook bij AV Adviesl terecht. Wij nemen de door jezelf gevoerde administratie als uitgangspunt en stellen op basis hiervan de jaarrekening samen. Uiteraard kijken wij direct met een kritische blik door de administratie om op deze manier eventuele onjuistheden te kunnen voorkomen.

Heeft de onderneming de jaarrekening al samengesteld en wil je hier nog een kritische blik op laten werpen om zeker te weten dat de jaarrekening voldoet aan alle hieraan gestelde eisen? Ook dan ben je bij ons aan het juiste adres.